sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Andreea Banica a nascut in aceasta dimineata!

Distribuie:

Publicat:

Vestea diminetii vine de la Andreea Banica, care a nascut in aceasta noapte. Cantareata si sotul ei, care ii este alaturi de mai bine de 20 ani, au devenit parintii un baietel, aceasta aducand cel de-al doilea copil pe lume azi-noapte, prin cezariana. Andreea Banica si Lucian Mitrea mai au o fetita, in varsta de sapte ani, care de asemenea, a fost nascuta noaptea.

Frumoasa artista se declara ieri nerabdatoare sa-si cunoasca baietelul, dupa cum a postat pe blogul personal: «Deja numar orele si sunt nerabdatoare sa vina bebe pe lume, pentru ca pe interior nu-mi da pace. Abia astept sa imi cunosc puiutul, sa il tin in brate si sa ii intorc bobarnacele pe care mi le-a dat in toata perioada asta», a scris ea.

Cantareata a concertat pentru ultima data inainte de a deveni mama la sfarsitul saptamanii trecute, cand a publicat pe contul personal de socializare un mesaj: «Duminica ajung la Focsani, la Festivalul Bachus! Este ultimul concert la care particip inainte de venirea pe lume a baietelului meu», a scris solista.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img