joi, 28 martie, 2024

Andreea Banica a trecut prin clipe de groaza din cauza baietelului ei. „Am innebunit. Imi tremurau mainile si picioarele”

Distribuie:

Publicat:

Cantareata Andreea Banica a trecut prin momente de cosmar din cauza fiului ei, Noah. Acesta a luat a luat cheile de contact si a pornit masina. Artista a povestit despre incidentul cu fiul ei, Noah, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

„Este pasionat de masini. Copilul asta a pornit o masina. La varsta lui. Ne-am speriat cu totii. Am disperat. Eu eram in America, in turneu. Am auzit niste tipete prin casa. El era cu bunica si pornise masina. Nu vreti sa stiti. Am innebunit. Imi tremurau mainile si picioarele. M-a luat si capul. M-a bufnit un plans! Nu intelegeam ce se intampla.

Abia dupa 25 de minute am aflat ca acest domn a pornit masina. Era in masina cu bunica. A luat cheile, le-a bagat in contact si a pornit masina. Bunica are o masina „manuala”. In fata casei, acasa. Supravegheat. Bunica nu a mai stiut ce sa faca in momentul ala. Au sarit toti, au tipat toti. Bunica, sora, menajera…Toti care erau acolo. Am zis ca de-acum inainte vom ascunde cheile, domnul e pericol public”, a povestit Andreea Banica.

Cantareata Andreea Banica este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicala din Romania. Este o familista convinsa. Este casatorita cu Lucian Mitrea, impreuna cu care are doi copii: Sofia si Noah. Baietelul vedetei, Noah, a venit pe lume in luna noiembrie a anului 2016.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img