joi, 28 martie, 2024

Andreea Berecleanu a vorbit in premiera despre intrarea in politica dupa ce a parasit pupitrul stirilor TV DEZVALUIRI

Distribuie:

Publicat:

După ce Andreea Berecleanu a anunțat că și-a dat demisia de la Antena 1, unde lucra de 17 ani, au fost multe speculații referitoare la ce va face în continuare una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi. Mai ales că Andreea Berecleanu a dat de înțeles că a luat decizia după ce șefii din Antenă ar fi încercat să-i impună să facă ceva ce ea nu își dorea.

Cum în ultima perioadă, mai mulți jurnaliști tv au ales politica, a fost luată în calcul această variantă și în cazul Andreei Berecleanu. Numai că, recent, invitată la emisiunea ”La cină” de la Digi24, Andreea Berecleanu a explicat legăturile sale cu lumea politică.

Andreea Berecleanu a renunțat la politică pentru cariera de jurnalist

Andreea Berecleanu a declarat că a făcut politică înainte să intre în  televiziune!

“Nu intru în politică pentru că am ieșit în 1993, când am decis să fiu jurnalist. Am fost președinte la Colegiul Național Liberal pe vremea lui Radu Câmpeanu. Probabil că știu doar cei de vârsta mea. Mă rog… am făcut politica acelor vremuri, care era politica adevărată, cred eu. Eram deja jurnalist și a trebuit să renunț, pentru că nu erau compatibile cele două”, a spus Andreea Berecleanu în emisiunea “La cină”, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, de la Digi 24.

sursa: wowbiz.ro

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img