joi, 25 aprilie, 2024

Andreea Esca a apărut la pupitrul știrilor cu o noua coafură, după 26 de ani! Iată cum arată cu noul look : „Te face cu 20 de ani mai tânără”

Distribuie:

Publicat:

Celebra prezentatoare TV are de peste 2 decenii aceași tunsoare, iar până recent nu a fost văzută cu o altă coafură.

Andreea Esca este una dintre puține personalități din România care nu mai are nevoie de nicio introducere. S-a făcut remarcată în 1995, atunci când a avut prima apariție la pupitrul știrilor PRO TV, iar de atunci continuă să fie printre cele mai urmărite știriste din țară.

De-a lungul timpului a avut o coafură despre care putem spune cu lejeritate că a consacrat-o, iar timp de 26 de ani a rămas neschimbată. Recet, prezentatoarea TV a avut un nou look, iar toată lumea a rămas cu mască. 

Andreea Esca, la pupitrul știrilor cu un nou look 

Jurnalista este cel mai adesea recunoscută datorită coafurii. Încă de acum 26 de ani ne-a obișnuit cu aceeași tunsoare bob, iar de-a lungul timpului, singurele schimbări au fost doar de nuanță la nivelul părului.

Deși nu este constrânsă de vreun contract, Andreea Esca spune că este doar alegerea personală de nu interveni asupra podoabei capilare.  

„Nu există niciun contract prin care să mi se impună coafura. Așa s-a nimerit să fiu coafată pe 1 decembrie 1995, mi-a plăcut, cred că se potrivește cu tipul de program și cu fața mea și cam asta e tot… Este o opțiune personală. (…) L-aș lăsa mai lung și poate aș reveni la culoarea mea naturală, care este mai închisă”, declara jurnalista acum ceva timp, potrivit  cancan.ro.

Tot timpul a apărut în direct cu părul întins, până recent. Andreea Esca și-a luat telespectatorii prin surprindere cu ultima apariție la pupitrul știrilor. Vedeta și-a prins suvițele din față în spate și a apărut cu un look fresh și foarte tineresc. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img