miercuri, 24 aprilie, 2024

Andreea Esca i-a dat de gol! Cum a reactionat Mario Fresh cand va afla ca Alexia se muta in Londra

Distribuie:

Publicat:

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, isi va face bagajele in scurt timp si va pleca la studii in strainatate, acolo unde este admisa la o facultate de top din Anglia. 

Andreea Esca incearca sa nu se gandeasca la cat de dor ii va fi de fata ei, dupa ce va pleca a facultate si spune ca, desi despartirea va fi grea, a incurajat-o sa mearga pe drumul ei. 

"O incurajez pentru ca este o scoala foarte frumoasa. Pe langa stresul cu BAC-ul, un alt stres este cand ma intreaba toata lumea ce se intampla cu relatia dintre Alexia si Mario. Se vor descurca. Cred ca aceasta plecare e buna pentru dezvoltarea ei, nu e vorba ca e copilul Andreei Esca, e momentul sa demonstreze, ce daca a fost copilul cuiva, toti am fost copilul cuiva si la tara te intreaba al cui esti. Problema este daca ramane cu titulatura de copilul cuiva la 30 de ani. Cred ca e momentul sa aiba un drum, si eu am facut la fel la 18 ani. Nu ma gandesc inca la plecarea ei, dar cand o sa se intample o sa fie o tragedie, o sa mor, parca vezi ca o fac naveta pana la Londra in fiecare weekend. Cea mai mare problema a mea este ca nu stiu daca Aris (nr. fiul ei) se va trezi sa mai mearga la scoala, el il trezea.", a spus Andreea Esca, intr-o emisiune tv.

Pe de alta parte, Alexia Eram marturiseste ca abia aseapta sa plece la studii si a vorbit si despre ce se va intampla cu relatia dintre ea si Mario Fresh.

"Facultatea e despre fashion, marketing, publicitate. Am vacante, o sa vin des, merg si cu niste colegi. Vreau sa aduc aici ce am invatat acolo, deci o sa ma intorc. O sa fie bine ( nr. relatia Mario). O sa facem naveta, eu am cinci luni de vacanta pe an. El m-a incurajat sa merg. Cred ca o sa vin des pentru ca o sa mi fie dor. am aparut pe coperta unei reviste, am fost bucuroasa, o experienta super. Sunt un model pentru generatia care va urma. Vreau sa-mi fac majoratul cu toti prietenii mei, maxim 100.", a spus Alexia Eram, in cadrul unei emisiuni tv.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img