vineri, 19 aprilie, 2024

Andreea Ibacka a născut! Primele declarații ale lui Cabral, după ce a devenit tătic pentru a treia oară: „Sunt leșinat și plâns”

Distribuie:

Publicat:

Cabral și Andreea Ibacka au motive serioase să sărbătoreacă! Tocmai ce s-a născut cel de-al doilea copil al lor.

Sunt momente greu de exprimat în cuvinte pentru Andreea și Cabral Ibacka. Cei doi au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos, iar nașterea a decurs extrem de bine, așa cum au sperat. Cele două vedete s-au urcat dis-de-dimineață în mașină și au mers imediat la maternitatea unde blondina era programată să nască. Câteva ore mai târziu, prezentatorul TV a făcut fericitul anunț pe rețelele de socializare. 

Cabral se află acasă alături de Namiko și tocmai a primit fericita veste de la soția sa. Oficial, acesta a devenit tată de băiețel și chiar dacă este pentru a treia oară când devine tătic, prezentatorul TV spune că momentul este la fel de emoționant

ca prima dată. Cabral recunoaște că a fost încercat de multe stări, ba chiar a plâns de fericire. 

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral pe rețelele de socilaizare. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img