sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Andreea Mantea, dezvaluiri despre partenerul sau de viata: „Ma declar un om fericit si iubit”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Deși de-a lungul carierei sale a apărut zi de zi în fața telespectatorilor, frumoasa vedetă a preferat să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor. Ei bine, de data aceasta, Andreea Mantea a făcut câteva dezvăluiri cu privire la viața sa amoroasă.

 

Prezentatoarea TV a mărturisit că este o femeie fericită și împlinită alături de partenerul său de viață și de băiețelul ei, David.

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare.

Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens. E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim” foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul”.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img