sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Andreea Mantea, in lacrimi. Gestul a lasat-o fara cuvinte: „Ai un suflet incredibil. M-ai purtat printre amintiri. Am plans…”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, iar odată cu proiectul Puterea dragostei, aceasta a devenit și mai îndrăgită, astfel că în momentul în care și-a anunțat retragerea de la cârma emisiunii din Turcia, fanii acesteia au fost extrem de supărați, aceștia dorindu-și să o vadă în continuare și în sezonul 3.

Andreea Mantea, în lacrimi. Gestul a lăsat-o fără cuvinte: „Ai un suflet incredibil. M-ai purtat printre amintiri. Am plâns…”

Mulți dintre fanii brunetei i-au trimis nenumărate mesaje de susținere și de apreciere după Marea Finală a sezonului 2, iar un video a emoționat-o până la lacrimi pe Andreea. Este vorba despre o înregistrare cu tot parcursul prezentatoarei tv în cele două sezoane Puterea dragostei.

Aceasta a ținut să îi mulțumească persoanei care a realizat înregistrarea cu pricina și a transmis un mesaj de mulțumire pe contul de Intagram.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img