vineri, 19 aprilie, 2024

Andreea Mantea, moment emoționant în marea finală a sezonului doi Puterea Dragostei! Prezentatoarea și-a luat rămas bun de la emisiune: ”Am ales să vin acasă…”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Mantea și-a luat rămas bun atât de la concurenți, cât și de la emisiunea Puterea Dragostei. Prezentatoarea a moderat sezonul 1 și 2 al competiției, însă a renunțat pentru a se întoarce definitiv în România. Pentru că filmările emisiunii au loc în Istanbul, moderatoarea a ales să se despartă de Puterea Dragostei, mai mult pentru băiețelul ei. Aceasta a povestit, la întoarcerea în țară, că David, copilul ei, este principalul motiv pentru care a ales să nu mai continue acest proiect.

”Mă bucur enorm pentru voi, pentru această experiență, pentru că v-am cunoscut. Vreau să le mulțumesc telespectatorilor din tot sufletul meu. Ne-ați fost alături cu bune, cu rele, în fiecare zi. Ne-ați ajutat să ajungem până aici, m-ați ajutat pe mine să ajung până aici. Sper din tot sufletul să-mi fiți alături în continuarea. cum mi-ați fost până acum, în toate proiectele. sper să fiți mândri de mine, de felul în care am avut grijă de fiecare în parte și nu mă refer doar la sezonul 2 pentru că eu acum îmi iau la revedere de la acest proiect. Am ales să vin acasă, îmi doresc ca fiul meu să aibă o copilărie așa cum am avut și eu. Vreau să vă ofer și alte proiecte la care să fiți alături de mine”, a spus în lacrimi, Andreea Mantea.

Andreea Mantea i-a predat ștafeta Cristinei Mihaela

Cu lacrimi în ochi, Andreea Mantea i-a predat ștafeta emisiunii Cristinei Mihaela, cu care vă puteți întâlni de mâine, în sezonul trei Puterea Dragostei.

COTNINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img