vineri, 29 martie, 2024

Andreea Marin, despre accidentul suferit la „Surprize, surprize”! Vedeta a alunecat de pe scara si a cazut in direct. „M-a vazut o tara intreaga”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin, jurnalista care la începutul anilor 2000 dobora recorduri de audiență cu emisiunea „Surprize, surprize”, a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care a avut un accident teribil, chiar de 1 aprilie.

 

Întreaga scenă s-a petrecut în direct, chiar la începutul sezonului emisiunii. Celebra prezentatoare TV spune că nu va uita niciodată acel moment și panica pe care a simțit-o. Mai mult, acum Andreea Marin glumește pe acest subiect. 

Andreea Marin: „ Trebuia să cobor pe o scară, destul de înaltă, de câţiva metri”

Incidentul nefericit s-a petrecut cam în primii ani de la debutul emisiunii.

Andreea Marin își amintește și acum întreasca scenăde parcă ar fi fost ieri. Era debutul sezonului, iar colegii ei au schimbat decorul în platou. Prezentatoarea TV trebuia să coboare de pe o scară înaltă, de câțiva metri, în timp ce-i saluta atât pe cei din platou, cât și pe telespectatoti. În esența nu era nimic greu, totuși, decorul fiind nou era și destul de…alunecos. 

„Cred că au trecut douăzeci de ani de atunci şi tot nu am uitat momentul.

De fapt, nici nu am cum să-l uit fiindcă m-a marcat o bună bucată de vreme. În plus, m-a văzut o ţară întreagă, aşa că nici măcar să-l neg nu pot şi nu are niciun rost

Întâmplarea a făcut ca sezonul din acel an să plece la drum chiar într-o zi de întâi aprilie. Iar colegii din echipa tehnică au pus la punct un decor nou, frumos, aşa cum şi-l aminteşte toată lumea.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img