vineri, 29 martie, 2024

Andreea Marin, despre reacțiile adverse după vaccinul Astra Zeneca și cum a locuit în casă cu un testat pozitiv cu COVID

Distribuie:

Publicat:

Dureri de mușchi și stare de astenie generală. Așa și-a descris Andreea Marin reacțiile după vaccinarea cu serul Astra Zenecca. Vedeta de televiziune i-a mărturisit lui Cristi Brancu, la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de Prima TV de luni până joi, de la 15.00, că a avut 48 de ore mai dificile, cu reacții adverse, după vaccinarea anti COVID-19.  “Nu a fost chiar o plăcere, nu mă așteptam să am reactia asta. Am avut 2 zile de stat în pat și eu stau în pat doar legată. Am avut dureri puternice de muschi, de sus până jos, fără temperatură. Am facut controversatul vaccin, dar nu din acel lot. E normal să ne punem întrebări, să ne gândim la toate, dar am decis ca voi face și a doua rundă. Dacă zicem cât mai mulți nu s-ar putea să nu ne fie bine împreună”, a spus Andreea Marin.

Vedeta este cu atât mai decisă se se vaccineze cu cât, în perioada Sărbătorilor de iarnă, fiica ei, Violeta, a stat izolată 3 săptămâni în casă, infectata cu COVID-19.  “Fiica mea a avut o formă ușoară, s-a izolat și am stat total separate. Ne-am testat și noi de multe ori, însă am ieșit negativ. Violeta a luat virusul din afara casei. Din fericire, ea are o mică garsonieră, cu tot ce îi trebuie, în casă, și s-a putut izola. Era chiar între Crăciun și Revelion și i-am pus un brăduț la ușă. Ba chiar am găsit o chestie din plastic cu care am izolat intrarea, ca să poată deschide ușa ei și să vadă brăduțul. A fost dificil pentru că am comunicat despărțiți, a trebuit să se descurce singură, să își ia pastilele, însă a fost foarte ascultătoare. Cred că fiecare generație are de învătat lecțiile ei”, a povestit Andreea la Exclusiv VIP, la Prima TV, din culisele izolării fiicei ei, Violeta, testată pozitiv cu noul coronavirus.

 

 

 

 

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img