vineri, 19 aprilie, 2024

Andreea Marin, mesaj sfasietor pentru mama ei moarta azi, de 8 martie: “Sa-mi fie permisa o vizita in cer”

Distribuie:

Publicat:

8 martie 2019 – Ziua Internationala a Femeii… Pentru multi insa, aceasta zi este in primul rand despre mame, iar Andreea Marin este una dintre vedetele care simt aceasta sarbatoare in acest fel. Din nefericire, frumoasa vedeta si-a pierdut mama pe cand era un copil, insa, azi, ea i-a transmis acesteia un mesaj sfasietor. Va reamintim ca fosta prezentatoare TV a ramas orfana de mama in urma cu 35 de ani, cand a fost implicata intr-un accident rutier, care i-a fost fatal.

Andreea Marin a asternut astazi, cu cateva minute inainte de ora 08:00, pe conturile ei de socializare un mesaj in memoria mamei sale. Violeta Marin a murit in 1984, in urma unui accident in timp ce sotul ei, Dan, era la volan. Intr-un interviu mai vechi, vedeta a povestit ca tragedia a fost provocata de un bolid scapat de sub control care ar fi izbit in plin masina in care se aflau parintii sai, ea si si sora sa, Cristina, care aveau pe atunci 9, respectiv 4 ani.

“Mama. Ingerul meu pazitor. Lumina acestei zile mereu, coborata din cer. Daca aveti o mama aici, pe pamant, gasiti un ragaz pentru ea si sarutati-i mainile cu care v-a mangaiat, v-a ocrotit mereu, v-a ingrijit. Nimic nu poate fi mai important, macar azi. As vrea sa-mi fie permisa o vizita in cer si as lasa totul deoparte pentru asta… La multi ani, Femei minunate, inimi curate! Sa va fie ziua un zambet, iubire, sanatate!” este mesajul transmis de Andreea Marin pe Facebook inca din zorii acestei zile.

“Adevarat, Andreea. La multi ani, tie si tuturor mamelor si Dumnezeu sa le odihneasca in pace pe cele care nu mai sunt”, “La multi ani, Andreea, suflet minunat”, “Era o frumusete, i se citeste blandetea; mama e una singura”, “Da, la multi ani! Se spune ca aschia nu sare departe de trunchi. Multa sanatate iti doresc ”, “Da… ai perfecta dreptate, ele ne vegheaza de acolo, din cer si ne dau putere sa mergem inainte… Fara ele nu am fi fost noi, iar fara noi, copii nostri!! O zi frumoasa, cu multa sanatate iti doresc!!LA MULTI ANI!!❤❤” sunt cinci dintre comentariile lasate de fani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img