vineri, 26 aprilie, 2024

Andreea Marin se dezbraca de secrete! Viata ei pare perfecta, insa realitatea este alta: „Am ajuns sa duc pe umeri o povara prea grea”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin este o fire extrem de pozitivă și zâmbetul ei molipsitor îți dă impresia că viața nu poate fi altfel decât roz. Însă vedeta s-a dezbrăcat de secrete într-un interviu oferit pentru emisiunea Teo Show și a spus totul despre cele mai negre perioade ale ei.

Andreea Marin, despre momentele de cumpănă din viața ei 

Discretă din fire, nu a intrat foarte mult în detalii, însă declarațiile ei au fost îndeajuns de emoționante încât să ne dăm seama că și ea a avut parte de momente mai puțin plăcute în viață. Mărturisirile ei au fost făcute pe patul de mesaj, unde s-a relaxat și și-a încărcat bateriile pentru o săptămână plină de activități. 

„Vă spun cu sinceritate că un astfel de masaj măcar o dată pe săptămână, da o altă energie și eu sunt un om energic, dar mai cad ca orice om. În tot ce acești ani, mi-am asumat viața ca o continuă responsabilitate față de ceilalți, față de familie, față de cei mai greu încercați decât mine”, a declarat Andreea Marin. 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img