vineri, 29 martie, 2024

Andreea Marin, strigat disperat de ajutor! Boala este foarte grava: „Oameni buni… Ma aflu intr-o situatie delicata…” Ce le-a cerut Andreea prietenilor ei

Distribuie:

Publicat:

In urma cu cateva zile a fost ziua de nastere a Alexandrei Usurelu. Si, la ceas de sarbatoare, Andreea Marin i-a facut un cadou de suflet, dupa ce tanara artista i-a cerut ajutorul. Fara sa stea prea mult pe ganduri, fosta „zana” a surprizelor a asternut pe internet povestea trista a unei persoane importante din viata Alexandrei Usurelu, care atarna de un fir de ata. Iar la final, Andreea Marin a apelat la marinimia oamenilor.

Alexandra Usurelu este una dintre cantaretele din Romania, care nu fascineaza doar cu vocea si talentul ei. Ea are ceva din simplitatea marilor artisti, increderea de a vorbi despre feminitate si frumosul din om, dar si un suflet mare. Vedeta i-a vorbit Andreei Marin despre cea mai buna prietena a sa, care a fost diagnosticata cu o boala autoimuna.

Sarbatorita zilei i-a spus fostei prezentatoare TV ca amica ei are o sansa la o viata normala si ca medicii din China ii pot oferi aceasta schimbare de care ea are atata nevoie. Pentru tratamentul revolutionar Gabriela Roman are nevoie de 28.000 de dolari. Suma nu a fost stransa in totalitate, iar de aici a intervenit Andreea Marin, care a lansat un apel emotionant pe internet.

„Azi ii urez «la multi ani!» unei artiste talentate, un om generos care mi-a umplut sufletul cu muzicaa sa si de care sunt atat de mandra! Si-a croit drumul in muzica prin multa munca, cu feminitate, delicatete, daruire si incredere in sine, chiar daca muzica sa pare a fi rupta din alte vremuri, dintr-o alta lume: Alexandra Usurelu.

Stiu ca cel mai frumos dar de ziua ei ar fi sa va fac cunoscuta povestea unui om drag sufletului ei, pe care o sustine cu toata forta, caci are mare nevoie de sprijin. E vorba de Gabriela Roman, despre care mi-a povestit recent: «Draga Andreea, ma aflu intr-o situatie delicata. Este vorba de prietena mea cea mai buna, Gabi, nascuta in aceeasi zi, luna si an cu mine, care de 7 ani are o boala autoimuna: poliartrita seronegativa stadiul III, cu debut agresiv. In acest moment, organismul ei nu mai raspunde la tratament. Fara o alta solutie, oasele si cartilajele ei se vor distruge. Ea nu se va mai putea misca, apoi rinichii ii vor ceda. In toti acesti ani, a calatorit periodic in scop medical pentru diverse tratamente, iar luna trecuta a primit o speranta de vindecare din partea unei echipe de medici din China. Are nevoie de 28.000$ pentru acest nou tratament, prin care e posibila remisiunea bolii. A strans pana acum mare parte din bani, dar mai are nevoie de 4.000$ si as vrea sa te rog din suflet, daca ai putea, sa impartasesti link-ul catre povestea ei celor care te urmaresc. Toti acesti ani de consum, atat financiar, cat si emotional, o fac acum sa spuna: 'Ajutor!'. E prietena mea, oglinda mea​. Mi se pare nedrept ca eu sa pot ​imbratisa oamenii in continuare, dar ea sa nu se poata misca pentru restul vietii.»”, a dezvaluit vedeta ca i-a povestit Alexandra Usurelu.

Impresionata de povestea prietenei talentatei cantarete, Andreea Marin a lasat pe pagina ei de Facebook conturile bancare in care se pot face donatii pentru Gabriela Roman.

„Oameni buni ca painea calda, prieteni dragi, haideti sa o ajutam impreuna pe Gabriela! Datorita unor oameni ca voi, care au inteles ca, daca fiecare dintre noi doneaza chiar si un euro, nu mai mult, Gabriela ar putea sa mearga la medic si sa aiba parte de o sansa la o viata normala! Orice gest de omenie este binevenit. Sa nu uitam ca putem fi Oameni, inainte de toate! Donatiile se pot face in conturile deschise la ING Bank si Banca Transilvania pe numele ei sau in cel de Paypal:

Nume Beneficiar: Roman Gabriela
RON: RO47INGB0000999901233808, ING Bank
RON: RO68BTRLRONCRT0427452601, Banca Transilvania
EURO: RO42INGB0000999907449367, ING Bank”, a mai scris Andreea Marin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img