vineri, 19 aprilie, 2024

Andreea Pirui a spus de ce s-a despartit, de fapt, de Marius de la Puterea Dragostei! Ce i-a facut in ziua inmormantarii bunicii ei: „Asta a pus capac! Nu mi se pare normal”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Pirui a venit la emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei”, în platoul WOWbiz.ro și a vorbit despre despărțirea ei de Marius. Cei doi foști concurenți ai show-ului de la Kanal D s-au logodit pe data de 14 august, la petrecerea de ziua ei, și părea că nimic nu avea să-i despartă. Din păcate, recent, pe rețelele de socializare, ei au recunoscut că nu mai formează un cuplu, dar că au rămas în relații bune și că separarea lor nu este una cu scandal.

Andreea Pirui a spus că decizia de a nu mai forma un cuplu cu bărbatul cu care avea de gând să se căsătorească a fost luată vineri, în urmă cu doar câteva zile și că nu are degând să se mai împace cu el. Tot ea a povestit cum a ajuns să hotărască să pună punct relației.

„Noi eram foarte bine când am venit aici, la WOWbiz, dar în timp nu ne-am mai înțeles, deși ne-am iubit, am  ținut unul la celălalt, nu ne-am înțeles. Suntem diferiți, opinii diferite și… Toți partenerii au divergențe, dar no nu semănăm la caracter, suntem diferiți. Cred că am fost si eu mai rece, mai distantă, am avut și o problemă de sănătate, de fapt amândoi, dar mi-a murit și bunica. Pentru mine ea a însemnat foarte mult și el știa ce înseamnă. Lui nu i-am zis asta, dar probabil o să se uite, nu mi-a dat nici măcar o îmbrățișare”, a povestit Andreea Pirui la „Totul despre Puterea Dragostei”

Andreea Pirui a izbucnit în lacrimi în timp ce vorbea despre pierderea bunicii ei și cum nu l-a simțit pe Marius alături de ea, într-unul dintre cele mai grele momente ale vieții ei.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img