joi, 28 martie, 2024

Andreea Raducan a nascut! Ce nume a ales pentru bebelus

Distribuie:

Publicat:

Andreea Raducan si sotul ei, Daniel Tandreu, sunt in culmea fericirii de cand au devenit din nou parinti. Fosta gimnasta a facut primele declaratii despre baietelul nascut in secret. Micutul a fost primit cu infinita iubire nu doar de mama si tatal sau, ci si de surioara mai mica. La nici doi anisori, Amira Sophia este topita dupa cel mai nou partener de joaca.

Andreea Raducan a ales doua prenume pentru baietelul sau si ambele sunt nume de sfant. Micul print al presefintei Federatiei Romane de Gimnastica se numeste Andrei Filip Tandreu.

"Sunt fericiti, am nascut un baietel pe care il cheama Andrei Filip. A avut 3,320 kg si 52 de cm. Fetita sta intruna cu el, eu am inceput deja sa lucrez la Federatie din nou. Ma bucur ca e in zodia Leu", a declarat Andreea Raducan pentru Cancan.ro.

Andreea Raducan si Daniel Tandreu s-au casatorit civil pe 12 octombrie 2016 la Primaria Sectorului 1 din Bucuresti. Ei au devenit sot si sotie si in fata Lui Dumnezeu pe 15 octombrie 2016, iar la petrecerea care a urmat dupa ceremonia religioasa au participat 250 de oameni. Nadia Comaneci, Ion Tiriac, Octavian Bellu, Mariana Bitang, Monica Rosu, Sandra Izbasa, Catalina Ponor sunt doar din cateva dintre numele importante care au participat la nunta fostei gimnaste. Ea a devenit mamica pentru prima data pe 25 septembrie 2017. Fiica sa si a sotului ei a primit numele Amira Sophia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img