joi, 28 martie, 2024

Andreea Tonciu vrea să o căsătorească pe sora ei, Lorena. Vedeta a oferit detalii despre nuntă: „Cât de curând”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Tonciu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră, a mărturisit că vrea să o căsătoreacă pe sora ei, Lorena. Bruneta a făcut anunțul chiar de la marele eveniment al lui Nicole Cherry. Ce a dezvăluit.

Andreea Tonciu vrea să o căsătorească pe sora ei

În exclusivitate pentru emisiunea Star News, difuzată pe Antena Stars, Andreea Tonciu a dezvăluit că vrea să o căsătorească pe sora ei, Lorena. Vedeta a mărturisit totul chiar de la evenimentul lui Nicole Cherry. Cu atât mai mult, bruneta susține că nunta va avea loc cât de curând, iar totul va fi ca în povești, mai ales pentru că i-ar fi găsit deja partener.

„Este foarte timidă și foarte cuminte. Chiar cât de curând o să se mărite. În exclusivitate aici, la voi, da, o să o mărit pe sora mea cât de curând. Da, da, i-am găsit (nr. partener). Nunta nu va avea loc în România, vom face o nuntă ca în povești. Undeva departe. Nu, a fost de șapte ori (nr. în America), cred că nu mai vrea să o mai duc o dată”, a mărturisit Andreea Tonciu, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.

Ce a mărturisit vedeta

Andreea Tonciu a spus marea bombă, dar a ținut să precizeze că nunta Lorenei nu va avea loc în România, ci în străinătate, dar nu în America. Cu toate astea, vedeta nu a precizat cu exactitate unde se va ține marele eveniment.

Cu toții știm că Andreea Tonciu a mai mărturisit în trecut că își dorește să o vadă pe sora ei căsătorită, dar astăzi a făcut marele anunț! Ei bine, după spusele vedetei, Lorena se pregătește să spună marele da.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img