News Flash:

Andrei Caramitru SOMEAZĂ multinaționalele din România: Trebuie să creșteți salariile ACCELERAT

17 Mai 2021
430 Vizualizari | 0 Comentarii
media 156622887144939100

Andrei Caramitru sfătuiește multinaționalele din România să mărească accelerat salariile angajaților. Acesta spune că e singura soluție pentru păstrarea personalului.

"Am un mesaj simplu pentru multinaționale și antreprenori. Știu ca toți sunt disperati acum - nu ca nu ar merge business-ul - ci pentru ca au mari probleme sa își rețină angajații și sa aducă angajați noi.

Oameni buni. Soluția e foarte simpla. Economie de piața anul 1. înseamnă ca prețul muncii pe care îl oferiți e prea mic. Trebuie sa Creșteți salariile accelerat. Da știu - e complicat sa mai faci profit așa. Dar se poate și e ok dacă măriți un pic prețurile. Per total toată lumea câștiga. Măriți prețurile cu 3-4% și salariile cu 10%, cel puțin. Rata voastră de profit rămâne la fel. Pe volum însă mai mare, ca o sa fie mai multi cumpărători, creste clasa medie.

Oricum nu aveți de ales. Asta e. Nu va lasa HQ? Atunci ar fi cazul sa demisionați pentru ca oricum business-ul se va duce dracului rapid.

Ps: eu de când lucrez și investesc in Romania, din 2007 - am plătit oamenii nivel vest minus max 30% (e ok ca și costul chestiilor e mai mic aici - Per total au nivel de viața un pic mai bun ca in vest). Nu a plecat nimeni și am angajat numai oameni de top top. Ideea e sa iei oameni mai buni decât media și sa ii plătești mult peste media locală. Și business-urile au mers super, nici o problema. Când ai oameni tari care sunt si foarte motivați e imposibil sa nu meargă", scrie Caramitru pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 23 queries | Mysql time :0.050289 (s)