joi, 25 aprilie, 2024

Andrei Duban a împlinit 50 de ani. Soția i-a dăruit cadoul visurilor lui

Distribuie:

Publicat:

Andrei Duban a aniversat jumătate de secol de viață. Celebrul actor a împlinit 50 de ani duminică și a dezvăluit cum a decurs marea zi, în urmă cu puțin timp. Cu ocazia unei aniversări atât de importante, soția i-a dăruit cadoul la care a visat o viață întreagă.

A fost un weekend important în familia lui Andrei Duban. Îndrăgitul actor a împlinit vârsta de 50 de ani, iar mareleeveniment nu a fost marcat așa cum se cuvine. Soția lui, Grațiela Duban, a avut grijă ca artistul să aibă parte de o zi de naștere memorabilă.

Andrei Duban a împlinit 50 de ani

Într-o emisiune TV, Andrei Duban a dezvăluit că a marcat împlinirea a 50 de ani în familie. Actorul a vrut să aibă parte de o activitate tată-fiu și și-a pus în practică planul. Șoția lui i-a dăruit un fiu pe nume Armin, care are acum vârsta de 10 ani, iar cei doi au petrecut timp de calitate împreună, cu ocazia aniversării artistului.

Totodată, Duban a vorbit și despre cadourile primite de ziua lui, iar cel pe care i l-a făcut soția lui a fost de departe cel mai special. Este vorba despre o mașină, a cărei marcă nu a dezvăluit-o, dar despre care a menționat că este cea pe care și-a „dorit-o o viață”.

„Mi-am dorit să conduc o astfel de mașină. N-am săi spun marca, pentru că nu e frumoas să te lauzi. Poate mulți de acasă nu-și permit nici măcar o bicicletă și atunci ar fi urât ca eu să mă laud. Dar este ceea ce mi-am dorit o viață.”, a dezvăluit Andrei Duban, într-o emisiune TV.

În această perioadă, Andrei Duban trece printr-o perioadă de acomodare, din cauza operației de micșorare de stomac prin care a trecut în 2021. Din fericire, efectele au fost cele dorite, actorul slăbind în jur de 26 de kilograme.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img