vineri, 29 martie, 2024

Andrei Pavel se pregătește să devină tătic. Iubita lui este însărcinată în șase luni. ”Suntem foarte bine…”

Distribuie:

Publicat:

Iubita lui Andrei Pavel este însărcinată în șase luni. Viitoarea mămică a dezvăluit cum au primit restul copiilor vestea, dar și cum a decurs sarcina până acum

Andrei Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenera sa de viață. Femeia îl va face din nou tătic la începutul anului viitor.

Iubita lui este însărcinată în 6 luni și va aduce pe lume al treilea copil, ea mai având încă doi copii dintr-o altă căsătorie.

Iubita lui Andrei Pavel, însărcinată

Iubita lui Andrei Pavel este însărcinată în 6 luni. Femeia a aflat sexul bebelușului, însă nu dorește să dezvăluiască aceasta informație. De asemenea, nu s-a pregătit încă pentru venirea copilașului, deoarece este superstițioasă.

” Da, așa este. O să avem un bebeluș! Până acum totul a fost bine, am trecut de jumătate și sperăm să fie totul bine până la capăt.

Am intrat în șase luni de sarcină. Încă nu am cumpărat hăinuțe și cărucior, am lăsat pentru după naștere, pentru că eu sunt superstițioasă. Am aflat sexul bebelușului, dar o să îl păstrăm până când se va naște.”, a spus iubita lui Andrei Pavel, pentru Spynews.ro.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img