marți, 19 martie, 2024

Andrei Stefanescu a chemat o gravida in studio, la 10 zile dupa ce s-a vindecat de COVID-19! Artistul face emisiuni in direct

Distribuie:

Publicat:

Andrei Ștefănescu a revenit pe post la câteva zile după ce a fost exetrenat de la Matei Balș, colo unde a fost tarata de COVID-19. Solsitul trupei ”Alb Negru” prezintă în fiecare dimineață matinalul de la Antena Stars și are invitați în direct.

În urmă cu câteva zile, în studio a fost sportiva Anca Bucur, fostă Miss Fitness Universe, însărcinată în luna a 9-a. Din imaginile transmise în direct se vede că prezentatorul se află destul de aproape de femeia care urmează să nască peste doar câteva săptămâni.

Vindecat de COVID-19, Andrei Ștefănescu a chemat o gravidă în studio! Oficial, nu mai rperezintă un risc pentru ceilalți

Andrei Ștefănescu a fost declarat vindecat de COVID-19 și nu a rpimit din partea medicilor contraindicații legate de activitatea lui profesională. Teoretic, artistul a dezvoltat anticorpi care îl fac mai rezistent la o evnutală reîmbolnăvire însă au existat cazuri de persoane care au fost testați pozitiv la o perioadă după ce s-au vindecat. De asemenea, Andrei Ștefănescu nu mai este considerat ca fiind contagios, din moment ce a fost testat negativ.

Andrei Ștefănescu s-a externat în urmă cu o săptămână și jumătate, după 12 zile petrecute în spital. El spune că ar fi putut să plece acasă după 10 zile, însă a preferat să rămână încă două pentru a fi sigur că nu mai reprezintă un pericol pentru apropiații lui.

Sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img