vineri, 19 aprilie, 2024

Andrei Ștefănescu, primele imagini cu noua iubită, Ștefania Duca

Distribuie:

Publicat:

Noua iubită a lui Andrei Ștefănescu este Ștefania Duca, prezentatoare de la Antena Stars, iar cu ocazia zilei sale de naștere, relația lor a devenit una oficială. Tânăra a postat mai multe fotografii de la ziua ei, în care apare și Andrei. Cei doi ar fi împreună de un an, dar abia acum și-au asumat și în mod public relația.

Ștefania Duca s-a iubit timp de șase ani cu F.Charm și toată lumea credea că se vor căsători, dar au pus punct poveștii lor și prezentatoarea Antena Stars este îndrăgostită acum de Andrei Ștefănescu. În august 2021, când a fost întrebat dacă formează un cuplu cu Ștefania Duca, artistul de la Alb Negru nici nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația.

Andrei Ștefănescu, imagini cu noua iubită, Ștefania Duca

Prezentatoarea Antena Stars și-a celebrat ziua de naștere la malul mării, în stațiunea Olimp, alături de Andrei.

„Cea mai frumoasă zi de naștere. Am o mulțime de lucruri pentru care să fiu recunoscătoare. Sunt sănătoasă, fericită și iubită', a scris Ștefania Duca în dreptul mai multor fotografii.

La rândul său, Andrei nu a publicat deocamdată imagini cu Ștefania pe contul său de Instagram.

Ce spune Andrei Ștefănescu, recent, despre o nouă iubită

Andrei Ștefănescu și fosta lui soție, Antonia (29 de ani), s-au separat în vara anului 2020 și au divorțat la notar în toamna aceluiași an. Andrei și Antonia au împreună un fiu, Ayan, în vârstă de 5 ani.

În iunie 2021, în emisiunea „Xtra Night Show', Andrei a mărturisit: „Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer. Viața e atât de scurtă, de frumoasă. Atât de frumos e să guști din toate experiențele. Te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel'.

„Eu am luat lucrurile exact cum au fost. (…) Îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învăț din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate.

E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului', a completat solistul.

De ce s-au despărțit Ștefania Duca, noua iubită a lui Andrei Ștefănescu, de F.Charm

În octombrie 2020, cântărețul F.Charm și iubita lui, prezentatoarea de la Antena Stars, Ștefania, Duca, și-au spus adio definitiv. Anunțul acestei vești a fost dat chiar de către Ștefania, care și-a anunțat fanii cu privire la decizia ei, pe contul ei de socializare.

‘Până nu mi-am vindecat sufletul și l-am ajutat să accepte că după 6 ani ‘NOI DOI’ nu mai există, nu am putut face asta. Dar nimic nu e imposibil, așa cum m-ai și învățat și așa cum spui și tu, am ieșit învingătoare. Pentru că are cum să mă mai doboare nimic.’ , a spus Ștefania Duca de la Antena Stars.

Ștefania Duca i-a mărturisit fostului iubit tot ce a învățat în cei 6 ani alături de el și îi e recunoscătoare pentru tot.

‘Pentru că m-ai învățat atât de multe lucruri, despre viață, despre iubire, despre mine. Îți datorez respect pentru tot restul vieții mele. Te-am cunoscut când eram un copil și am plecat femeie’, a mai scris Ștefania Duca, vedeta la Antena Stars!

 

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img