joi, 28 martie, 2024

Andriuta de la Gura Vaii nu se lasa. A fost prins din nou cu tigarete de contrabanda si arestat pentru 30 de zile

Distribuie:

Publicat:

 

Lucian Andriuta, in varsta de 37 de ani, fost politist de frontiera in cadrul Sectorului de Politie Frontiera Husi, care a fost condamnat in trecut la inchisoare cu executare pentru trafic de tigarete, a calcat din nou pe bec. In seara zilei de duminica, 5 ianuarie, politistii l-au prins pe DE581, in localitatea vasluiana Tutova cu 15.000 tigarete asupra lui . Lucian, impreuna cu un alt barbat din Buzau in varsta de 39 de ani au fost retinuti pentru 24 de ore . In seara zilei de luni, 6 ianuarie, judecatorii au admis propunerea de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile a inculpatului ANDRIUŢĂ LUCIAN. Fata de inculpatul MARIN FLORIN-ALIN din Buzau, judecatorii au dispus aplicarea controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

 

Practic in seara de 5 ianuarie , o patrulă de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona unui local de alimentație publică de lângă drumul european DE581, pe raza localității Tutova, județul Vaslui, a depistat în flagrant pe Lucian Andriuta in varsta de 37 de ani, din comuna Lunca Banului, care comercializa 150.000 țigarete către un alt bărbat de 39 de ani. Țigaretele depistate și ridicate prezentau timbru de acciză de Republica Moldova.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, pe lângă cantitatea de țigarete, a fost depistată și indisponibilizată suma de peste 50.000 lei, precum și două autoturisme folosite în derularea activității infrarcționale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img