sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Angajati ai Spitalului Bistrita, retinuti dupa ce i-ar fi furat banii basarabeanului impuscat de sase ori

Distribuie:

Publicat:

Trei angajati ai Spitalului Judetean Bistrita au fost retinuti in aceasta dupa-amiaza, dupa ce Vadim Malogolovenko, cetateanul basarabeano-ucrainean ajuns in acest spital, dupa ce a fost impuscat de sase ori, acuza ca i-au fost furati banii dupa internare. 

Cei trei angajati au fost ridicati de catre mascati, chiar in timp ce se aflau la munca. Dulapurile personale de la Unitatea de Primiri Urgente, care a fost inchisa pe perioada descinderii au fost sigilate, iar suspectii au fost condusi la domiciliile lor, un au fost efectuate perchezitii. 

”Am primit un mandat de perchezitie domiciliara pentru trei dintre angajatii de la Unitatea de Primiri Urgente. Este vorba de un registrator, o ingrijitoare de curatenie si un brancardier. Sunt cercetati pentru furt calificat.

Plangerea a fost facuta de catre cetateanul pagubit. El a reclamat ca s-a intamplat chiar cand a ajuns in UPU. Cand a venit atunci impuscat, a spus ca a avut la el o suma de bani. Din cate am inteles este vorba despre 12.000 de euro.

Organele de cercetare ne-au solicitat inregistrarile, pentru ca in UPU este absolut tot monitorizat si inregistrat. Noi le-am pus la dispozitia organelor competente, iar acestia urmeaza sa isi faca treaba. ”, a explicat managerul general al spitalului, Gabriel Lazany.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img