vineri, 26 aprilie, 2024

Angela Merkel ii calca pe urme lui Ludovic Orban: Este in izolare, dar la domiciliu, dupa ce a intrat in contact cu un medic testat pozitiv

Distribuie:

Publicat:

După ce Ludovic Orban a intrat, acum aproape două săptămâni, în izolare, în urma contactului cu senatorul liberal Vergil Chițac, Angela Merkel îi calcă pe urme omologului de la București.

Cancelarul german Angela Merkel intră în autoizolare la domiciliu după ce a intrat în contact cu un medic testat pozitiv la noul coronavirus, a comunicat duminică purtătorul său de cuvânt, transmite AFP, potrivit AGERPRES.

Puţin mai devreme, cancelarul anunţase că orice adunare de mai mult de două persoane în spaţiul public va fi interzisă pe teritoriul ţării pentru o perioadă de 'cel puţin două săptămâni' pentru a se opri propagarea noului coronavirus,

'O distanţă minimă de un metru şi jumătate va trebui să fie respectată în public', a spus ea într-o conferinţă de presă.

Și premierul Ludovic Orban a intrat acum aproape două săptămâni în iziolare, după ce a luat contact cu un coleg depistat pozitiv. El a stat la Vila Lac 1, o locuință de protocol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img