vineri, 29 martie, 2024

Aniversarea Asezamantului Social din Botesti – 1 an de la infiintare – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Asezamantul social „Sfantul Stelian” – Botesti, al Asociatiei „Filantropia Ortodoxa” Husi, a implinit,  in  data  de 26 noiembrie 2019, cand este pomenit ocrotitorul spiritual al asezamantului, un an de la deschidere.

Cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ignatie, Episcopul Husilor,  in dupa amiaza zilei de joi, 28 noiembrie 2019, a fost savarsita o slujba de multumire de catre parintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, presedintele Asociatiei „Filantropia Ortodoxa” Husi, alaturi de preotii Dragos Trofin, inspector eparhial, si Constantin Spataru, parohul Parohiei Botesti, la care au participat copiii impreuna cu personalul si colaboratorii asezamantului.

„In decursul acestui an am desfasurat mai multe activitati socio-educative si recreative pentru cei mici, iar pentru varstnicii din cadrul serviciului de ingrijire am incercat sa fim sprijin batranetilor, prin activitati gospodaresti, companie si consiliere sociala”, a mentionat doamna Felicia Trofin, coordonatoarea asezamantului.

„Toate acestea credem ca au inlocuit tristetea cu bucuria, deznadejdea cu speranta si singuratatea cu dragostea oferita de marea familie a Asociatiei „Filantropia Ortodoxa” Husi.

Bucuriile si momentele frumoase traite de copii ne dau speranta ca lucrarea aceasta, inceputa cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ignatie, ii va ajuta sa ajunga oameni de baza ai societatii” a precizat si parintele Vladimir Beregoi, presedintele Asociatiei „Filantropia Ortodoxa” Husi.

Asezamantul Social „Sfantul Stelian” – Botesti este parte integranta a Asociatiei „Filantropia Ortodoxa Husi”. A fost infiintat in 2018, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ignatie, Episcopul Husilor, si dispune de doua module de asistenta sociala: un Centru de zi pentru 25 de copii si un Serviciu de ingrijire la domiciliu pentru 11 persoane varstnice. Activitatile se desfasoara in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Botesti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img