marți, 23 aprilie, 2024

Ansamblu de vehicule condus fără drept, depistat în trafic

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora efectuează cercetări pe numele unei persoane, care conducea un ansamblu de vehicule, deşi remorca nu avea drept de circulaţie în România.

În data de 29 august a.c., în jurul orei 07.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora a oprit în trafic, pentru control, pe raza localităţii de frontieră Osoi, județul Iaşi, un ansamblu de vehicule format din autoturism şi remorcă, condus de cetăţeanul R. Moldova V.D., în vârstă de 19 ani.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că numărul aplicat pe remorcă este eliberat de autorităţile din Germania doar pentru a fi folosit pentru tranzit pe teritoriul Germaniei, fără a fi valabil pe teritoriul României.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img