marți, 19 martie, 2024

Ansamblu rutier condus de un brăilean cu permis de conducere necorespunzător

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila  efectuează cercetări pe numele unui bărbat care a fost depistat în trafic conducând un ansamblu rutier format dintr-un tractor și o remorcă, fără a deține un permis de conducere corespunzător.

În data de 04 martie a.c., în jurul orei 17.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe raza localității Cuza Vodă, un ansamblu rutier format dintr-un tractor și o remorcă, condus de brăileanul B.S., în vârstă de 21 de ani. 
La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice efectuate, s-a constatat că tânărul care conducea ansamblul rutier respectiv este posesorul unui permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte acesta.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img