News Flash:

Anshu Jain, fost director executiv al Deutsche Bank, a murit

15 August 2022
267 Vizualizari | 0 Comentarii
media 166041571364037000

Anshu Jain, un director financiar de top, cunoscut pentru că a ajutat creditorul german Deutsche Bank AG să concureze cu cele mai mari firme de pe Wall Street, s-a stins din viață, după o luptă de cinci ani cu cancerul, a anunțat familia sa. Acesta avea 59 de ani.

Jain, care s-a născut în India, a petrecut două decenii transformând Deutsche Bank într-una dintre cele mai importante bănci din lume. El a fost primul non-european care a condus instituția germană.

În urma crizei financiare din 2008 și a crizei datoriilor europene care a urmat, Jain a împins Deutsche să rămână "ultimul supraviețuitor" al Europei, în timp ce firmele americane au avansat în sectorul bancar mondial, potrivit Reuters.com.

Anii de expansiune în activități bancare de investiții riscante s-au dovedit a afecta banca, deoarece reglementările au făcut ca tranzacțiile complexe să fie mai costisitoare. În calitate de co-director executiv, el s-a străduit să reducă riscurile și să țină sub control o listă lungă de scandaluri care au dus la amenzi de miliarde de dolari.

Continuarea pe stiriepsurse.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 34 queries | Mysql time :0.055994 (s)