sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Antena a facut anuntul oficial! Bianca o inlocuieste pe Gabriela Cristea la TV

Distribuie:

Publicat:

CANCAN.RO, anunta ca Bianca Dragusanu negociaza cu reprezentantii Antenei pentru a prelua locul Gabrielei Cristea in emisiunea pe care o prezinta. Lucrurile au luat o noua turnura, insa…

Iata, insa, ca asistam la o surpriza de proportii! Bianca Dragusanu nu s-a inteles cu sefii Antenelor! In consecinta, cea care o va inlocui pe Gabriela Cristea la carma emisiunii va fi… o alta Bianca. Este vorba despre Bianca Sarbu, fosta colega a lui Cristi Brancu la ”Agentia VIP”.

Bianca Sarbu, diagnosticata de trei ori cu cancer

Indragita prezentatoare Bianca Sarbu a trecut prin momente extrem de dificile, dupa ce medicii au diagnosticat-o cu cancer de trei ori. Iar viata i-a mai dat o incercare: sotul ei a murit pe scena, chiar sub ochii ei! Acum a invins totul si incearca sa-si refaca viata alaturi de un barbat cu 11 ani mai tanar.

Bianca Sarbu – fosta prezentatoare de la ”Agentia VIP” – s-a casatorit in secret cu iubitul de 28 de ani, dupa ce in urma cu cinci ani si-a pierdut sotul, care s-a stins pe scena, sub ochii ei. Actrita si prezentatoarea TV are doi copii din relatia cu fostul sot, care a incetat din viata in urma cu 5 ani, pe cand ea avea numai 34 de ani. Noul sot al vedetei este un tanar in varsta de 28 de ani, Bogdan, care a cucerit-o cu jovialitatea lui.

Ce nu se stie este ca Bianca Sarbu a avut o viata plina de incercari pana sa-si gaseasca linistea langa Bogdan.

”Cand ai 20 si ceva de ani si viata ti se pare ca … isi deschide portile si te asteapta numai lucruri frumoase, si te duci asa la un control de rutina si doctorul se uita la tine si-ti spune ca ai cancer, practic te sochezi. Tu te gandesti ca atunci viata incepe. Eu aveam in jurul nasului o rana care nu se mai inchidea si pe care am tratat-o dupa ureche, cu alifii. Prima intrebare este … de ce eu? Mi-a zis ca este intr-o faza incipienta… era cancer de piele”, a marturisit Bianca.

”Sotul meu era cu 17 ani mai mare ca mine si-l simteam asa… tata, iubit, protector, toate la un loc. In momentul in care eu l-am nascut pe Luca, probabil ca din cauza emotiilor rana d ela nas a reaparut. canceruld e piele ramane latent, iar la socuri, la necazuri recidivase. Nu am avut timp sa ma gandesc la mine (…)”, a mai povestit prezentatoarea pentru colegii de la Antena Stars.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img