marți, 19 martie, 2024

Antoine Griezmann, atacantul francez a echipei de fotbal FC Barcelona, laudat de antrenorul Quique Setien

Distribuie:

Publicat:

Antoine Griezmann, atacantul francez a echipei de fotbal FC Barcelona, a fost lăudat de antrenorul său, Quique Setien, într-o conferinţă de presă înaintea meciului de miercuri cu rivala locală Espanyol, din etapa a 35-a a campionatului Spaniei, scrie scrie El Mundo Deportivo, potrivit Agerpres.

Venit în vara anului trecut de la Atletico Madrid, Griezmann a dezamăgit în acest sezon la Barca, însă a avut o evoluţie foarte bună în victoria de duminică de la Villarreal (4-1), ceea ce i-a adus cuvinte de laudă din partea lui Setien.

Întrebat dacă francezul poate da un randament mai bun într-o poziţie mai centrală, tehnicianul i-a adus un compliment fotbalistului său, de la care aşteaptă lucruri mari. El a menţionat colaborarea foarte bună dintre Griezmann, Lionel Messi şi Luis Suarez în partida de la Villarreal.

"Sper că aşa este. Este adevărat că alaltăieri (duminică – n. r.) a avut o evoluţie extraordinară, însă nu aş lega-o de acest lucru. Griezmann are suficientă valoare şi capacitate ca să-şi arate nivelul cum a făcut-o alaltăieri. Pur şi simplu în acea zi a fost un moment de inspiraţie extraordinară în care s-au asociat foarte bine cei trei jucători", a spus Setien.

În altă ordine de idei, tehnicianul a remarcat activitatea lui Sergi Roberto la mijlocul terenului.

Aflată pe locul 2 în La Liga, la 4 puncte de liderul Real Madrid, când mai sunt patru etape, Barca nu a renunţat încă la ideea câştigării campionatului.

După cum s-a anunţat, preşedintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, a afirmat că îl susţine pe Setien, care a fost numit pe 12 ianuarie în locul lui Ernesto Valverde. Bartomeu a precizat că Setien va rămâne în funcţie şi în sezonul viitor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img