vineri, 19 aprilie, 2024

Antonia e considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Artista a facut acum o marturisire care i-a lasat masca pe toti

Distribuie:

Publicat:

Antonia nu face fite atunci cand vine vorba de haine. Cantareata a marturisit ca in garderoba ei se regasesc si obiecte vestimentare pe care si le-a achizitionat de la second hand.

Antonia nu poarta doar haine de firma, ci isi cumpara si de la magazinele senod hand. Dezvaluirea a fost facuta chiar de artista in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1.

„In mare, imi place sa fiu sport, ma simt cel mai bine sport si lejer, dar imi place sa fiu si feminina, stiu ca multi oameni ma prefera feminina. Eu ma simt cel mai bine sport, in trening.

Nu mai am loc de haine, ca are si Alex haine multe. Hainele de la baieti le refolosesc. Eu iau si haine de la locuri vintage si de la second hand, care mi se par mai cool”, a spus Antonia.

Antonia este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Artista formeaza un cuplu cu Alex Velea de mai multi ani. Din povestea lor de iubire s-au nascut doi baieti: Dominic si Akim. Antonia mai are o fiica, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img