vineri, 29 martie, 2024

Antrenor HC VASLUI: ”Este un sezon excelent!”

Distribuie:

Publicat:

Sandu Iacob recunoaste ca HC Vaslui a avut unul dintre cele mai bune sezoane, terminand pe locul 6 sezonul regulat si pe locul 8 la final de campionat.

”Sunt foarte multumit, pentru ca daca dam timpul inapoi, ne aducem unde ne aflam dupa prima etapa. Am pierdut cu Turda, la Vaslui, scor 28-45, clasandu-ne pe ultimul loc. Discutiile si presiunea de dinaintea sezonului regulat au fost intense si argumentate, dupa prima etapa, dar am gasit solutiile cele mai bune si am reusit sa facem un sezon memorabil. Am terminat pe locul 6 sezonul regulat, ceva incredibil pentru o echipa ca a noastra”, a spus Iacob.

Antrenorul HC Vaslui a vorbit si despre dubla cu Dunarea Calarasi, precizand ca a fost interesat mai mult de evolutia unor jucatori si mai putin de rezultat.

”Se putea castiga in conditiile in care era vreo miza. Obiectivul nostru a fost sa ne calificam in play-off. Am incercat sa exploatam la maxim meciurile cu miza. Ne-am focusat in dubla cu CSM Bucuresti, n-am reusit. Am incercat sa scoatem mai mult din jocurile cu Timisoara, dar n-am reusit nici de aceasta data, astfel ca dubla cu Calarasi nu a mai avut o miza asa de mare. Imi asum aceste rezultate ca antrenor. Am incercat sa joc jucatorii pe care ii vom avea si in sezonul urmator. In meciul de la Vaslui, in prima repriza am folosit jucatorii care nu vor mai fi la Vaslui. Am vrut sa fie rasplata noastra pentru ei. In partea a doua au intrat cei care se vor regasi in sezonul viitor. La Calarasi a fost acelasi lucru. Au facut deplasarea doar cei care vor fi la echipa si din vara. Ma gandesc la Cumpanici si Andrei Popa, care nu au avut minute multe jucate in sezonul regulat si am dorit sa castige experienta de prima liga, sa vada cum e la acest nivel. Vor deveni jucatori importanti la Vaslui. Locul 7 sau 8 au aceeasi valoare”, a completat Sandu Iacob.

HC Vaslui se va desparti in aceasta vara de Didi Hrimiuc, Mihai Busecan, Andrei Popescu, Calin Hagiu, Gabriel Cotinghiu si Sandu Mihai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img