joi, 28 martie, 2024

Antrenorul anuntat de Becali la Steaua refuza! Iata cine va pregati campioana in urmatoarele meciuri

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a anuntat, luni, numele inlocuitorului lui Mirel Radoi la Steaua, insa acesta a reactionat intr-o conferinta de presa organizata marti si a mentionat ca a refuzat sa preia controlul.

Titi Dumitriu a afirmat, marti dimineata, ca refuza sa devina antrenorul principal al Stelei si in realitate, urmand ca echipa sa fie pregatita de secundul Nicolae Dica.

“Eu sunt antrenor principal doar in acte, sa ne fie clar! Dica isi asuma tot ce inseamna ultimele cinci jocuri din campionatul nostru, responsabilitatea totala este a lui! A lui Dica, a lui Pruna si a lui Popa!”, a spus Titi Dumitriu, intr-o conferinta de presa.

Desi este antrenorul principal, Titi Dumitriu a mentionat ca va avea alte atributii.

“Voi urmari jucatorii imprumutati de Steaua la alte echipe, fac fise cu fotbalistii pe care ii dorim de la alte echipe si merg sa vad echipele pe care urmeaza sa le intalnesc. Dica va ramane antrenor si el isi va asuma rezultatele”, a precizat Dumitriu.

Astfel, Steaua ajunge intr-o situatie unica. Dupa ce a folosit antrenorul principal pe postul de paravan pentru Mirel Radoi, acum il va folosi paravan pentru Nicolae Dica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img