marți, 19 martie, 2024

Antrenorul CFR Cluj se teme de FC Viitorul: ‘Nu doar pe Ianis il vom trata cu maxima siguranta, ci pe toti jucatori’

Distribuie:

Publicat:

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că adversara din weekend din play-off-ul Ligii I, FC Viitorul, are jucători care pot pune în pericol orice defensivă, însă el şi elevii săi sunt încrezători, informează News.ro.

 

“Suntem optimişti, mergem acolo clar cu gândul de a obţine cele trei puncte. Cu siguranţă nu va fi un meci uşor. Au o echipă tânără, o echipă care aleargă foarte mult, cu o dinamică bună, sunt foarte bine organizaţi de la mijloc în sus şi cu foarte mulţi jucători cu calitate care pot pune în pericol orice defensivă. Noi acordăm atenţie maximă tuturor jucătorilor împotriva cărora jucăm. Nu doar pe Ianis îl vom trata cu maximă siguranţă, ci pe toţi jucătorii”, a spus Minteuan.

Alin Minteuan consideră că toate echipele din play-off au şanse la titlu.

Întrebat de progresul întregistrat de Ianis Hagi în ultima perioadă, el a răspuns: “Nu mă întrebi de Cipri Deac, e senzaţional la vârsta lui, un jucător fantastic. Nu mai vorbesc de George, care face lucruri extraordinare. Respect jucătorii adverşi, am discutat un pic, dar nu vreau să insist prea mult pentru că nu e genul meu”.

Echipa CFR Cluj va întâlni formaţia FC Viitorul, sâmbătă, în deplasare, de la ora 20.30, în etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img