vineri, 29 martie, 2024

Antrenorul echipei FC Botoşani, Costel Enache, înaintea meciului cu Dinamo: E nevoie de implicare, e nevoie de luptă

Distribuie:

Publicat:

Antrenorul echipei FC Botoşani, Costel Enache, cere jucătorilor săi implicare şi luptă în partida de marţi contra formaţiei Dinamo Bucureşti, meci restant din etapa a doua a play-out-ului Ligii 1 de fotbal.

Enache a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că speră ca echipa sa să facă un joc bun contra dinamoviştilor, după ce vineri a obţinut un rezultat de egalitate, 0-0, pe terenul Concordiei Chiajna.

"Suntem o echipă care acceptăm adversitatea, acceptăm lupta şi trebuie să ne menţinem lucrul acesta. (…) E nevoie de implicare, e nevoie de luptă, e nevoie ca fiecare dintre cei care intră în teren să îşi aducă aportul în primul rând prin concentrare şi prin dăruire. Eu sper ca şi mâine să fie o oportunitate pentru noi în a scoate un rezultat pozitiv", a afirmat tehnicianul celor de la FC Botoşani.

Costel Enache este convins că "nu factorii pur fotbalistici o să facă diferenţa" în partida contra Dinamo.

"Eu cred că diferenţa se va face în momentul acesta din punct de vedere mental, cine este mai dornic, mai motivat, mai responsabil", a precizat Enache.

Acesta susţine că "Dinamo este o echipă cu un nucleu bun, cu jucători de calitate, cel puţin în partea ofensivă, sunt jucători care pot crea mari probleme".

Partida FC Botoşani- Dinamo este programată marţi, de la ora 18,00, pe Stadionul Municipal din Botoşani. Meciul trebuia să se dispute acum trei săptămâni, însă a fost amânat din cauza ninsorilor abundente. AGERPRES/

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img