vineri, 19 aprilie, 2024

Anunț Angajare Kinetoterapeut pentru un proiect implementat in comuna vasluiana Berezeni

Distribuie:

Publicat:

Anunț Angajare Kinetoterapeut Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs pentru postul de kinetoterapeut, cu normă de 8 ore, în cadrul Proiectului „Servicii integrate pentru bunicii din Berezeni”, implementat în comuna Berezeni, județul Vaslui, pe perioadă determinată.

Cerințe specifice: Kinetoterapeut – normă 8 ore – studii superioare (kinetoterapie) – permis de conducere, categoria B Cerinţe generale: – abilităţi de comunicare şi interrelaţionare; – capacitate de adaptare la medii şi situaţii noi; – capacitate de lucru in echipă.

Conţinutul dosarului (se va trimite pe e-mail: contact@caritas-iasi.ro) – Curriculum Vitae în format Europass – copie după cartea de identitate; – copie după actele de studii; – copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul şi dacă numele de pe actele de studii nu coincide cu cel din cartea de identitate). Data limită de înscriere este:10.05.2022. Data interviului va fi programată ulterior. Pentru mai multe detalii, persoana de contact este: Mariana Ursan-Manager proiect 0729550049, marianaursan@yahoo.com

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img