joi, 28 martie, 2024

Anunț important pentru cei care călătoresc cu trenul. Îi așteaptă întârzieri de peste trei ore

Distribuie:

Publicat:

Mulți dintre noi aleg să călătorească cu trenul din diferite motive. Unul dintre ele ar fi faptul că ajunge la destinație mult mai ușor decât o mașină, având în vedere că nu trebuie să treacă prin aglomerația din orașe. Se pare, însă, că unul dintre dezavantaje este întârzierea, care în ultima vreme a trecut și de trei ore.

Motivul întârzierii trenurilor

Trenurile din țara noastră au avut întârzieri și de 200 de minute în ulrimele zile. Oamenii care se grăbeau la destinație și nu numai au fost extrem de nemulțumiți de acest aspect, având în vedere că au pierdut ore întregi prin gară așteptând ca trenul lor să ajungă.

Trenurile din România sunt deja celebre pentru întârzieri, dar de data aceasta au întrecut măsura. Căile ferate au făcut public motivul incredibil pentru care au existat aceste probleme, pentru a-i calma pe călătorii care și-au pierdut deja răbdarea și încrederea în CFR.

Se pare că nu mecanicii sau cei de la conducere au fost responsabili de cele întâmplate, ci motivul este unul de-a dreptul incredibil: infrastructura căilor ferate a fost distrusă din cauza furtunilor din ultima perioadă. Vremea a fost capricioasă în ultima vreme în România, iar trenurile au fost afectate de aceasta.

Problema încă nu s-a remediat

Se pare că problem nu s-a remediat și chiar și acum mai există întârzieri. CFR le-a transmis călătorilor că locomotivele diesel sunt pe poziții, pregătite să intervină în cazul în care mai apar probleme majore.

„CFR Călători şi CFR SA sunt în permanent contact în această perioadă pentru a soluţiona operativ orice problemă generată de timpul nefavorabil, locomotivele diesel fiind pregătite pentru intervenţie în caz de necesitate”, se arată în comunicat.

Problemele recenta au avut loc în cazul trenurilor CFR Călători de pe magistrala 100 Timișoara – București, dar și pe magistrala 401 Ilva Mică – Beclean. De asemenea, trenurile care au înregistrat întârzieri mari zilele acestea sunt: IRN 79 Curtici – Bucureşti Nord, R 5502 Suceava Nord – Paşcani, IRN 1765 Timişoara Nord – Iaşi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img