News Flash:

Anunț neașteptat al interlopului dirijat de polițiști care l-a măcelărit pe traficantul Bebino

1 Iulie 2022
800 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 07 01T065434 394

Deși mănâncă pe banii contribuabililor și are în celulă internet de mare viteză, asigurat de prietenii cu epoleți și fără, Cezar Petcu - din gruparea mafiotă condusă de ofițeri din Poliția Română - vrea afară. După ce i-a anunțat pe deținuți că își face bagajele, Petcu a deschis, recent, și un proces, solicitând liberarea condiționată. Așa că, în scurt timp, când traficantul Bebino și Petcu vor fi în libertate, lucrurile vor reveni la normal: asasinate la comandă, trafic de droguri și alte asemenea activități coordonate de ofițeri din cadrul MAI. Și, probabil, continuarea tentativei de omor din Tei Toboc, în timpul căreia Bebino a fost măcelărit, mai ales că Petcu a afirmat recent că are un tratament special pentru cei care „sifonează” la DIICOT.


Gașca dirijată de polițiști a organizat lichidarea „sifoanelor”
În dosarul tenativei de omor care a fost comisă asupra lui Marius Alecu, zis Bebino, Cezar Petcu, alias Joe, a fost condamnat la 6 ani de pușcărie. „La data de 09 ianuarie 2020, în jurul orei 21.00, pe o stradă din municipiul București, pe fondul conflictului dintre membrii grupării cu o grupare rivală, precum și în contextul unui denunț formulat de către o persoană vătămată, fiind instigați de către liderul grupării, doi inculpați au chemat partea vătămată la respectiva adresă și au exercitat asupra acestuia acte de violență fizică, inclusiv cu o sabie, provocându-i leziuni traumatice ce au pus în primejdie viața”, a explicat DIICOT. Conform lui Bebino, pentru uciderea sa s-ar fi plătit suma de 17.000 de euro.
 

„Din cercetări a reieșit faptul că un rol important în gruparea infracțională l-a avut inculpatul Badea Robert Cristian, polițist în cadrul BCCO, Serviciul Antidrog, persoană care a asigurat atât consilierea juridică a liderului grupării infracționale, cât și fluxul de informații, din interiorul instituțiilor de aplicare a legii, cu privire la activitățile de cercetare desfășurate de acestea, către liderul grupării și prin intermediul acestuia, către toate grupările infracționale. De asemenea, inculpatul Badea Robert Cristian i-a asigurat liderului grupării inclusiv accesul în mediul penitenciar, unde acesta a avut acces la datele privind eventuale denunțuri sau inițiative de a formula denunțuri provenite de la persoane încarcerate și care s-au aflat în relații cu acesta. Totodată, în vederea obținerii de profituri financiare și ,,albirii” provenienței ilicite a acestora ofițerul de poliție a întreprins, împreună cu liderul grupării, demersuri în nume personal în vederea deschiderii și administrării în fapt a 2 case de pariuri sportive, dar care funcționau în drept ca și puncte de lucru ale unei societăți comerciale coordonate de către liderul grupării”, a explicat DIICOT.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0940 (s) | 23 queries | Mysql time :0.036760 (s)