News Flash:

Anunțul oficial făcut de Lidl despre tichetele sociale

15 August 2022
1315 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 08 15T071133 786

Lidl a făcut un anunț oficial despre tichetele sociale, iar acest lucru vizează peste 2, 2 milioane de români. Începând din data de 10 august poți face cumpărături cu ele din magazin. Iată care sunt persoanele care pot beneficia de ele!

Retailerul german Lidl a făcut un anunț oficial despre persoanele care pot beneficia de tichete sociale. Anunțul vizează peste 2,2 milioane de români. Începând din data de 10 august beneficiarii voucherelor pot merge să achiziționeze produse.

Lidl, anunț oficial despre tichetele sociale

Beneficiarii tichetelor sociale în valoare de 250 de lei, pot merge să achiziționeze alimente începând din data de 10 august. Campania germană a menționat că deocamdată sunt acceptate cardurile sociale de Sedexo și Up România, motiv pentru care voucherele Edenred nu sunt acceptate.

„Momentan, se va putea face plata doar cu tichetele sociale emise de Sodexo şi UP România”, a informat retailerul german Lidl. Cu ajutorul acestor carduri se pot achiziționa doar produse alimentare, produsele din celelalte categorii disponibile în magazinele Lidl România se vor plăti separat, prin orice altă metodă de plată acceptată de retailer”, anunțul oficial făcut de Lidl.

Voucherele au fost distribuite de la 1 iunie

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a început procesul de emitere încă de la 1 iunie, iar voucherele au fost distribuite și încărcate pentru alimente care au fost oferite prin programul guvernamental.

Sumele de bani de pe card sunt valabile 12 luni de la data încărcării lor. Banii de pe tichetele sociale trebuie utilizați în cel mult un an de când sunt disponibili pe voucherele de alimente. Voucherele sociale din programul guvernamental Sprijin pentru România sunt destinate achiziției de produse alimenatare, dar și de mâncare caldă.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038689 (s)