vineri, 29 martie, 2024

Anunt de ULTIMA ORA de la meteorologi – Cum va fi vremea de Boboteaza? Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Distribuie:

Publicat:

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza pentru intervalul 3-13 ianuarie 2019, meteorologii anunţând cum va fi vremea în primele zile din ianuarie și de Bobotează.

Potrivit meteorologilor ANM, săptămâna aceasta vremea va fi rece, urmând ca începând de pe data de 8 ianuarie, temperaturile să mai crească.

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Banat

În intervalul 3 – 7 ianuarie, temperaturile se vor situa între -2 și 0 grade. În data de 8 ianuarie vremea se va încălzi ușor, iar până la finalul intervalului de prognoză valorile termice diurne se vor menține peste pragul de îngheț.

Temperaturile minime vor fi în scădere, de la o medie de 1 grad pe 2 ianuarie, până în jurul a -8 grade în dimineața zilei de 5 ianuarie. După această dată valorile termice nocturne vor crește ușor, iar media lor se va situa în general între -6 și -4 grade.

Vor fi condiții pentru precipitații, în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi, mixte în primele zile, apoi mai ales sub formă de ninsoare.

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Crişana

În intervalul 3-8 ianuarie 2019 se va resimți o răcire a vremii, astfel că temperaturile maxime se vor situa în medie între -4 și -2 grade, iar media minimelor va fi în general între -9 și -6 grade.

Din 8 ianuarie se va încălzi treptat, astfel că media valorilor termice diurne se va apropia de 0 grade, iar a celor nocturne va tinde spre -5 grade.

Vor fi condiții pentru precipitații, în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi, mixte în primele zile, apoi mai ales sub formă de ninsoare.

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Transilvania

După data de 2 ianuarie, vremea se va răci semnificativ, astfel că până în data de 7 ianuarie temperaturile diurne vor avea în medie între -6 și -3 grade, iar cele nocturne în general între -10 și -12 grade și vor caracteriza o vreme geroasă.

Din 8 ianuarie se va încălzi ușor și treptat, dar media maximelor termice nu va mai depăși -2 grade, iar cea a minimelor -8…-7 grade. Trecător vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, în general slabe cantitativ, aproape zilnic

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Maramureş

Până la începutul celei de a doua săptămâni de prognoză valorile termice vor fi în general în scădere, de la o medie a maximelor de 3 grade, până la -6 …-5 grade între 4 și 7 ianuarie și de la o medie a minimelor de 0…-1 grad, până la -10…-12 grade, în același interval de timp.

Din 8 ianuarie se va încălzi ușor și treptat, cu aproximativ 3…4 grade. Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, aproape în fiecare zi.

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Moldova

Între 3 și 7 ianuarie se va răci treptat cu aproximativ 6 grade, apoi se va încălzi din nou, dar media temperaturilor diurne nu va mai depăși 0 grade, iar a celor nocturne -6…-5 grade.

Trecător vor fi posibile precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare, aproape în fiecare zi și mai ales în jumătatea de nord a regiunii.

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Dobrogea

În intervalul 3-7 ianuarie 2019 vremea se va răci cu aproximativ 4…5 grade, apoi se va încălzi ușor, astfel că maximele vor fi în medie de -1…0 grade, iar minimele de cel mult -6…-5 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor slabe cantitativ, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, va fi mai mare după data de 3 ianuarie.

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Muntenia

Valori de temperatură cu până la aproximativ 6 grade mai scăzute vor fi între 3 și 7 ianuarie, apoi se va încălzi ușor și treptat, astfel că media maximelor va putea atinge 1…2 grade, iar cea a minimelor -6…-5 grade.

Din data de 3 ianuarie va crește probabilitatea ca trecător să apară precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare.

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Oltenia

În intervalul 3-7 ianuarie, vremea se va răci și vor fi temperaturi maxime ce se vor situa în medie între -2 și 1 grad și minime între -9 și -4 grade. Din 8 ianuarie se va încălzi ușor și treptat, cu 3…4 grade.

Probabilitatea de precipitații predominant sub formă de ninsoare, trecătoare slabe cantitativ și în general pe arii restrânse, va fi mai ridicată din data de 3 ianuarie.

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 la munte

Media temperaturilor maxime va avea variații între -5 grade în primele zile de prognoză și -12 grade în jurul datei de 4 ianuarie, iar a celor minime între -8 grade la început și -17…-16 grade în cele mai reci nopți (4, 5 ianuarie).

Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare în fiecare zi, pe arii mai extinse și în general moderate cantitativ în noaptea de 1 spre 2 ianuarie, potrivit ANM, scrie observator.tv.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img