sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Anunt de ultima ora facut de Casa Regala a Romaniei: „Cu parere de rau…”

Distribuie:

Publicat:

Principesa Margareta a decis anularea calatoriei cu Trenul Regal de 1 Decembrie, din cauza starii de sanatate a Regelui Mihai, anunta, vineri, Casa Regala. Casa Regala a Romaniei a mai precizat ca joi seara principesa Maria a ajuns la resedinta din Elvetia a regelui si ca aceasta va ramane alaturi de tatal sau pana la mijlocul saptamanii viitoare.

„Principesa Maria a ajuns joi seara la resedinta privata din Elvetia a Majestatii Sale Regelui Mihai. Principesa va sta alaturi de tatal sau pana la mijlocul saptamanii viitoare. Datorita starii de sanatate a Majestatii Sale, Custodele Coroanei a decis, cu parere de rau, anularea calatoriei cu Trenul Regal de 1 Decembrie, din acest an. Calatoria simbolica a Trenului Regal pe traseul prevazut pentru ziua de astazi va fi reprogramata la o data in cursul anului 2018", a anuntat, vineri dimineata, Casa Regala.

Miercuri, Principesa Margareta a declarat la Seara Regala a Corpului Dimplomatic, desfasurata in Sala Tronului, ca sanatatea ca sanatatea Regelui Mihai paleste, dar a dat asigurari ca „lumina calauzitoare a Regelui, farul unei Romanii drepte si indreptatite, nu se va stinge niciodata".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img