vineri, 29 martie, 2024

ANUNT IMPORTANT al ministrului Olguta Vasilescu. Cand va intra in vigoare legea salarizarii

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni, ca daca presedintele Klaus Iohannis va retrimite legea salarizarii bugetare in Parlament proiectul de lege va intra in vigoare fie la data de 1 iulie, daca Legislativul „se va misca suficient de repede”, fie cu data de 1 august.

„Ce plan de rezerva ar putea sa fie, daca presedintele este nemultumit si o intoarce (in Parlament-n.r.)? Eu sper ca Parlamentul Romaniei se va misca suficient de repede sa o treaca din nou prin comisii si prin plen ca sa putem sa o adoptam de la 1 iulie. Daca nu se poate adopta de la 1 iulie o sa intre in vigoare cu data de 1 august, dar eu sper sa nu fie cazul”, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la finalul sedintei Comisiei de Munca.

Ministrul Muncii a afirmat ca nu stie ce nemultumiri ar putea avea Klaus Iohannis pentru a intoarce legea in Parlament.

„Chiar nu stiu care ar putea sa fie nemultumirea presedintelui Klaus Iohannis pentru ca din cate am inteles s-a manifestat in legatura cu administratia publica locala Ori, tot ce inseamna organizatii profesionale ale primariilor, presedintilor de Consilii judetene, absolut toata lumea in unanimitate a votat ca sa se faca aceasta descentralizare”, a spus Olguta Vasilescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img