News Flash:

Anunt important din partea Ministrului Educatiei

21 August 2014
1373 Vizualizari | 0 Comentarii
Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a declarat, astazi, la Suceava ca se fac demersuri ca pana la sfarsitul acestui an sa poata fi dati bani cadrelor didactice din preuniversitar pentru a-si putea cumpara carti si pentru a participa la conferinte, precizand ca aceste sume vor fi din fonduri europene.

Remus Pricopie a declarat, la festivitatea de deschidere a lucrarilor Congresului Asociatiei Generale a Invatatorilor din Romania, dar si intr-o conferinta de presa, ca Ministerul Educatiei doreste sa reintroduca acel drept pe care l-au pierdut cadrele didactice, respectiv acordarea unei sume de bani, echivalentul a 100 de euro, pentru a-si cumpara materiale didactice.

"Este un drept pe care l-au pierdut, pe care nu-l vom introduce in aceeasi forma, pentru ca intotdeauna mi s-a parut o forma rigida. Eu sper ca din aceasta toamna, repet, de data aceasta folosind si surse europene, adica fonduri structurale, profesorii sa poata primi o anumita suma de bani pentru a gestiona dezvoltarea lor profesionala, care poate sa insemne achizitie de carti, achizitie de reviste, abonamente la diferite site-uri specializate sau reviste specializate, participare la conferinte", a spus Pricopie.

El a precizat ca in momentul de fata nu exista o prevedere bugetara pentru acordarea acestor sume, dar a adaugat ca doreste reintroducerea intr-o forma moderna a alocarii sumei de 100 de euro pentru carti.

ministrul educatiei remus pricopie fonduri europene
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022911 (s)