joi, 25 aprilie, 2024

Anunt IMPORTANT: Mihai Tudose va accepta sa DEMISIONEZE

Distribuie:

Publicat:

Sociologul Marius Pieleanu a declarat ca premierul Mihai Tudose isi va inainta demisia daca i se va cere.

"Mihai Tudose va accepta sa plece, daca i se va cere.(…) Se va tine de promisiune." a declarat Marius Pieleanu. 

Social-democratii s-au reunit astazi in sedinta Comitetului Executiv National, dupa ce mai multi lideri au solicitat in intalnire pentru rezolvarea disputelor din partid. Pana la sedinta de la ora 16.00, rand pe rand, liderii PSD si-au exprimat sustinerea pentru Dragnea sau pentru Tudose. Tabara Dragnea pare sa aiba majoritatea clara. Deputatul PSD Sebastian Radu sustine ca guvernul "trebuie evaluat strict din punct de vedere al performantelor", punctand ca, "in acest moment, activitatea acestuia ar trebui discutata de totalitatea membrilor grupurilor parlamentare".

Toate calculele sunt FACUTE! A inceput CEX-ul PSD

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat pentru AGERPRES ca, la sedinta Comitetului Executiv al partidului, de luni dupa-amiaza, va milita "pentru echilibru", sustinand necesitatea stabilirii unor "limite de competenta ale guvernului si ale partidului".

"La sedinta de astazi, voi milita pentru echilibru. Indiferent care vor fi discutiile, trebuie sa convietuim, trebuie o coabitare. Trebuie stabilite limitele de competenta ale guvernului si ale partidului, nu un guvern care sa incalece partidul, un guvern cu oameni competenti. Partidul trebuie sa decida in privinta oamenilor care il reprezinta, iar guvernul se exprima cu privire la competenta acestora. Biroul Permanent si CEx trebuie sa functioneze, se vor detensiona situatiile (…). Oamenii se uita la noi si nu inteleg. In urma alegerilor si a votului cu care ne-au mandatat oamenii, noi raspundem de soarta tuturor romanilor, nu numai de cea membrilor de partid, de aceea avem nevoie de echilibru, pentru a duce la indeplinire programul de guvernare si tot cea ce am promis", a declarat Niculae Badalau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img