News Flash:

ANUNT IMPORTANT pentru elevii care se pregatesc de ADMITEREA LA LICEU

17 Iulie 2016
1244 Vizualizari | 0 Comentarii
Prima repartizare computerizata in invatamantul liceal de stat pentru absolventii de gimnaziu va avea loc pe 19 iulie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

Repartizarea candidatilor la liceu pe locurile pentru romi a avut loc intre 11 si 13 iulie, iar inscrierea si repartizarea candidatilor pentru invatamantul special - intre 14 si 16 iulie.

Pe 28 iulie va fi organizata a doua repartizare computerizata si se va afisa de catre fiecare unitate de invatamant liceal de stat lista candidatilor repartizati in acea institutie in a doua etapa.

A treia repartizare computerizata a absolventilor clasei a VIII-a, care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizati in etapele anterioare, care nu s-au inscris in perioada prevazuta de metodologie sau care si-au incheiat situatia scolara ulterior etapelor anterioare, va fi pe 1 si 2 septembrie.

In ceea ce priveste admiterea candidatilor pentru invatamantul seral si pentru cel cu frecventa redusa repartizarea acestora se va desfasura in perioada 27 - 29 iulie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0874 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036458 (s)