sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Anunt important pentru moldoveni: între 5.000 și 10.000 de euro pentru a renunta la WC-ul din fundul curtii

Distribuie:

Publicat:

Bugetul acestui an aduce investitii mai mari decat oricand si continua sa imbunatateasca viata oamenilor, sustine Partidul Social Democrat intr-un mesaj transmis astazi.
Romanii din Regiunea de nord-estul tarii – una dintre cele mai sarace – vor primi intre 5.000 si 10.000 de euro pentru amenajari necesare pentru un standard normal de civilizatie. Concret, este vorba despre eliminarea wc-urilor medievale din fundul curtii si inlocuirea lor cu toalete in interiorul locuintei, despre izolarea caselor si montarea de ferestre termopan. Este un proiect pilot, finantat in premiera in bugetul acestui an, care urmeaza sa fie extins la nivelul intregii tari. Poate parea minor, dar este esential pentru sanatatea si siguranta sanitara a comunitatilor si, nu in ultimul rand, este si o chestiune de respectare a drepturilor fundamentale ale omului, se arata in comunicatul transmis de catre Partidul Social Democrat.

"Această inițiativă, care se adaugă multor altora, de la apărarea națională până la chestiuni care țin de viața cotidiană, ilustrează modul în care guvernarea PSD înțelege ce este important pentru oameni și vine în sprijinul lor. Așadar, după majorarea consistentă a salariului minim și a pensiilor, după ce am asigurat medicilor și profesorilor venituri mai mari și condiții mai bune, vom încerca acum să rezolvăm o problemă dintotdeauna a satului românesc. Și nu ne vom opri aici. România merită mai mult! Iar guvernarea noastră va aduce românilor toate lucrurile bune pe care le merită!", se arata in mesaj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img