vineri, 19 aprilie, 2024

Anunt OFICIAL de la premierul Mihai Tudose! Mii de romani se bucura

Distribuie:

Publicat:

Premierul Mihai Tudose si ministrul Agriculturii, Petre Daea, au declarat, la inceputul sedintei de Guvern ca anul acesta vom avea o productie record in agricultura. De asemenea, Petre Daea a raportat faptul ca toate fondurile europene disponibile au fost absorbite.

”Suntem la maxim cu exporturile, iar pe zona de agricultura inteleg ca stam mult mai bine decat ne-am prognozat. Pentru prima data, prin eforturile ministrului Daea tot ce a fost de luat ca fonduri europene, iar agricultorii au primit inainte subventia la agricultura. Se pare ca vom avea cele mai mari productii la cateva sectoare la grau, la floarea soarelui. Inteleg ca vor fi chiar productii record in multe sectoare”, a declarat Mihai Tudose.

La randul sau, Petre Daea a explicat ca va veni cu cifrele oficiale in cateva zile.

”Va confirm prin data pe care le vom acumula peste cateva zile si pe care le aduc in Guvern, ca sa stim exact. Romania are in tara 2,25 miliarde de la UE. Am trimis o cerere de restituire pentru 313 milioane de euro. Va asigur ca toti banii pentru agricultura vor fi adusi in tara pentru va agricultorii sa aiba fondurile necesare”, a spus Daea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img