joi, 28 martie, 2024

Anunt socant! Un preot din Arges si-a pus masina Audi Q7 la vanzare pe pagina de Facebook a parohiei! Cati bani cere pe autoturismul de teren

Distribuie:

Publicat:

Credinciosii unei parohii din Arges au fost surprinsi atunci cand pe reteaua de socializare dedicata bisericii printre rugaciuni si sfaturi duhovnicesti au descoperit si un anunt de vanzare al uni masini, postat chiar de un preot.

Preotul din Arges si-a pus masina la vanzare pe un site de anunturi, dar si pe pagina de Facebook a bisericii pe care o pastoreste. Marin Mateescu este detinatorul unui Audi Q7 echipat cu toate dotarile.

Cand au vazut postarea de pe pagina de Facebook a parohiei, multi dintre credinciosi au fost revoltati, iar altii doar s-au amuzat copios, intelegand ca daca preotul vrea sa vanda masina, anuntul trebuie sa ajunga la cat mai multa lume.

„11.500 euro, negociabil”

Odata ce a decis sa isi vanda masina, preotul s-a asigurat ca anuntul este unul clar si detaliat, care sa aduca destul de repede un cumparator, poate chiar din randul enoriasilor.

„Autoturism de teren Audi Q7 2008, 11.500 euro negociabil. 3.0 V8 Diesel 230 cai putere;Cutie automata; Tractiune integrala; Unic proprietar pe carte. Km reali :268000,ce se pot verifica. Masina este achizitionata la 0 km din Germania. Masina are istoric complet de service la Audi. DOTARI EXTRA MONTATE PE MASINA: Chit tuning (grila masca + extensii aripi + eleron pavilion) – IB HER DESIGN. Distantiere roti – EIBACH. Bullbar (fata+spate) + praguri laterale – INOX ITALIA. Alarma VIPER (pornire motor din telecomanda+senzor de perimetru+inchidere si deschidere geamuri+atentionare usa ramasa deschisa)”,  se arata in anuntul postat de preotul Mateescu.

Pe langa viata bisericeasca, preotul pare ca are grija ca nici in cea pamanteasca sa nu ii lipseasca nimic. Se pare ca, ultima sa vacanta a fost una exotica, in Dubai, la sfarsitul lunii ianuarie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img