vineri, 29 martie, 2024

Anunt surpriza facut de un cunoscut avocat iesean! A inceput campania pentru desemnarea unui nou decan al Baroului Iasi!

Distribuie:

Publicat:

 Lupta pentru functia de decan al Baroului Iasi a inceput deja in acest weekend • Primul care si-a anuntat deja candidatura, cu o sustinere majora din partea colegilor, este avocatul Tudor Duca • "Candidatura mea se bazeaza pe experienta complexa acumulata timp de opt ani in cadrul Consiliului Baroului Iasi si, in mod aparte, in ultimii patru ani, ca Prodecan", a declarat Tudor Duca • Acesta a transmis colegilor intentia sa printr-un mesaj postat pe facebook

Campania pentru desemnarea noului decan al Baroului Iasi a inceput ieri, printr-o postare a avocatului Tudor Duca. Acesta este primul avocat care si-a anuntat oficial candidatura la alegerile care vor avea loc pe data de 7 mai 2019. Desi exista tot felul de zvonuri cu privire la candidaturile unora dintre membrii Consiliului Baroului Iasi la alegerile care vor avea loc in scurt timp, niciun alt eventual candidat nu si-a anuntat public intentia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img